Welkom op de website van Vanderhorn

De klant ICT-oplossingen bieden die het verschil maken! Dàt is de ultieme uitdaging die Vanderhorn graag aangaat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne hard- en software en functionele toepassingen op het gebied van automatisering, internetdiensten en telefonie, de drie ICT-gebieden waarop Vanderhorn actief is.

Vanderhorn wil ieder ICT-project tot een goed einde brengen en hanteert daarbij een eigen werkwijze. Alle medewerkers hebben hun eigen ICT-ervaring en worden ingeschakeld bij een project als hun specialistische kennis nodig is. De ervaring en inzet van de medewerkers van Vanderhorn zijn dus van wezenlijk belang bij ieder project. Daarnaast kenmerkt Vanderhorn zich door een persoonlijke, maar zeker ook professionele aanpak. De medewerkers gaan graag de uitdaging aan om ieder ICT-project tot een goed einde te brengen en de klant waar mogelijk een totaaloplossing te bieden.

Zoekt u een ICT-oplossing voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u of we een ICT-oplossing kunnen bieden die het verschil maakt!

 

 

img-welkom.jpg
Klik hier voor support op afstand